Hoe kan ik onderwijs verbeteren met illustraties?

Bianca Berends - Leren met LEFF

Over ons

Leren met LEFF is opgericht door Bianca Berndsen. Een Haagse creatieveling in hart en nieren, die sinds 2008 werkzaam is als onderwijsprofessional. Daarnaast werkt Bianca sinds begin 2018 als zakelijk tekenaar. Deze twee passies bracht zij samen in Leren met LEFF. Een didactische tool om informatie makkelijker te maken en om het geheugen te versterken. En dat voornamelijk voor leerlingen en studenten die wat achterlopen op taalkundig gebied.

Bianca was vroeger ook zo’n leerling. Ze vond school stom, en dat kwam grotendeels omdat ze het idee had dat ze niet slim genoeg was. Maar wat bleek? Het schoolsysteem was niet slim genoeg. Daarom ontwikkelde de Haagse de teken- en leertool Leren met LEFF. Om lessen voor iedereen meer begrijpend te maken. De vraag die daarbij centraal staat: Hoe kan ik onderwijs verbeteren, door middel van illustraties?

Leren met LEFF is een effectief hulpmiddel dat wordt ingezet op meerdere scholen op mbo- en vo-niveau. Benieuwd naar het belang van tekenen in het onderwijs? Bekijk onderstaande video.

Heb jij LEFF?

Nieuwsgierig naar wat Leren met LEFF voor jou kan beteken? Of wil je meer weten over de precieze werkwijze van Leren met LEFF? Neem dan nu contact op via info@studioleff.com of bel naar 06 – 53 85 32 77. En wie weet teken jij binnenkort voor innovatieve lessen. Hebben we elkaar gesproken? Dan krijg je een carddeck ter waarde van €47,-.